Nutsaansluitingen

Een aparte tak van sport is het verkrijgen van tijdelijke nutsaansluitingen.Stroomkast
Een onontbeerlijk onderdeel bij de start van de bouw dat, zeker voor het gevoel, een grote inspanning vraagt. De werkvoorbereider of uitvoerder houdt zich liever met andere dingen bezig en de aandacht voor de aansluitingen verdwijnt naar de achtergrond. Op het moment dat er werkelijk gestart moet worden schrikt iedereen wakker en moet alles op stel en sprong geregeld worden. Het verkrijgen van de aansluitingen wordt hierdoor vaak als negatief ervaren.

Door mijn jarenlange ervaring en mijn uitgebreide netwerk bij de diverse nutsbedrijven – en de onderaannemers – stuur ik het proces zodanig dat de verwachtingen duidelijk zijn en de afgesproken data gehaald worden. Indien mogelijk wordt een combinatie met de definitieve aansluitingen gezocht, waardoor de kosten beperkt blijven.

Voor een vooraf vastgesteld tarief, afhankelijk van de capaciteit van de aansluitingen, verzorgt Met Jeroen het gehele proces van aanvraag tot en met de fysieke aansluiting. De inspanning voor u beperkt zich tot het gezamenlijk invullen van een ‘intake’ formulier en het tekenen, scannen en mailen van de offertes. De coördinatie met nutsbedrijven, eventuele onderaannemers, leveranciers van elektra en gas en de leveranciers van het materieel als kasten en putten wordt door Met Jeroen gedaan.

Jeroen3

Ook voor de definitieve aansluitingen van gebouwen kunt u bij Met Jeroen terecht, vaak loont het zich deze al voor de start van de bouw inzichtelijk te krijgen en direct aan te vragen.

Voor beide gevallen geldt: hoe eerder hoe beter. Slechts in een uitzonderlijk geval is het mogelijk het proces te versnellen. Meestal is het voorkomen van onnodige vertragingen het maximaal haalbare.