Over Jeroen

Plezier in het werk en het vinden van nieuwe uitdagingen zijn voor mij de drijfveren om aan het werk te zijn.

Met 24 jaar ervaring in de bouw heb ik een zeer brede en vrij unieke CV opgebouwd, waardoor ik voor veel opdrachtgevers interessant ben. Mijn kennis van zowel de processen in de bouw, de ‘nieuwe’ contractvorm UAV-gc, materieel en tijdelijke installaties en ‘nutsbedrijven’, inclusief mijn netwerk bij deze bedrijven, maken mij op vele fronten inzetbaar. Van calculatie/tender tot oplevering, met Jeroen is je team met meer dan één persoon versterkt.Jeroen

De vraag die vandaag de dag aan de bouwers gesteld wordt is anders dan jaren geleden. In de afgelopen jaren heb ik binnen BAM voorop gelopen om de organisatie klaar te maken om deze vraag beter te beantwoorden.

Logistiek, kwaliteit en documentbeheersing zijn hierbij de centrale thema’s. Het opschrijven wat de opdrachtgever wil lezen en wat er allemaal in theorie mogelijk is, levert uiteindelijk alleen maar teleurstellingen op; de opdrachtgever krijgt niet wat hij verwacht, het projectteam weet niet welke prestatie geleverd moet worden. Mijn benadering is altijd de praktijk en het creëren van werkbare en begrijpelijke plannen. Minder spectaculair, maar wel doeltreffend.

Een benadering met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen maakt het werken met Jeroen tot een prettige ervaring.

Voor meer informatie zie mijn Logo LinkedIn profiel of de pagina Ervaring